Over ons

Verstraten Walhout tuincentrum|hoveniers gevestigd in Middelburg (Walcheren. Zeeland) heeft ruim 40 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud (hoveniersbedrijf), en verkoop van tuinartikelen (tuincentrum). Het complete pakket voor uw tuin kunt u bij ons vinden. Van eenvoudige tuintip tot compleet ontwerp, van een enkele plant tot een volledige tuin.

Verstraten Walhout staat klaar voor u als particulier, bedrijf of (zorg) instelling. Met plezier verzorgen wij uw tuinplan, de aanleg van uw tuin en het tuinonderhoud. Ook voor interieurbeplanting en inrichting bent u bij ons op het juiste adres. Wij vertrouwen erop ook u binnenkort als klant te mogen begroeten!

Ons werkgebied voor tuinaanleg en onderhoud is voornamelijk Middelburg, Vlissingen en Veere (regio Walcheren) maar voor heel de provincie Zeeland bent u bij ons op het juiste adres.

Verstraten en Walhout Tuincentrum Hoveniers stelt zich ten doel haar groene kennis te delen en te voorzien in een hoge servicegerichte en goede kwalitatieve groene producten en dienstverlening en daardoor te voorzien in de behoefte aan tuinplezier!